Weekendje weg met kinderen

Weekendje weg met kinderen

Baby draagdoeken op citytrip

Ga je op citytrip met je baby? Dan is een baby draagdoek de ideale oplossing!

Als je gaat vliegen…

Als je gaat vliegen, dan moet je er rekening mee houden dat je een kinderwagen vaak tegelijk met je koffer in moet checken. Zelfs een inklapbare buggy mag je bijna nooit mee het vliegtuig innemen. Je moet je baby dan op je arm dragen, wat betekent dat je je handen niet vrij hebt voor je vliegticket/paspoort/handbagage/koffie/andere kinderen. Een buggy is dus allesbehalve ideaal als je gaat vliegen. Een draagdoek daarentegen, mag je gewoon tot in het vliegtuig omhouden! Als je kindje nog geen eigen stoel heeft moet hij of zij tijdens het landen en opstijgen (en bij turbulentie) bij je op schoot zitten. Maar de rest van de tijd mag je de draagdoek gewoon gebruiken wanneer je daar behoefte aan hebt. Heel handig als je je even een wandelingetje wil maken om je baby in slaap te wiegen!

Als je met de trein gaat…

Je moet er toch niet aan denken dat je op een citytrip met je kinderwagen de trein in- en uit moet? In- en uitstappen is met een kinderwagen al een uitdaging op zich, en dan moet je ook nog zorgen dat het ding in de trein niemand in de weg staat. Je zou alleen al van de gedachte spontaan in de stress schieten! Met een draagdoek heb je al die problemen niet. Baby op je buik, rugzak op je rug en je kunt meteen beginnen met ontdekken zodra je de trein uitstapt!

Als je met de auto gaat…

Ga je met de auto op citytrip, dan moet je sowieso al een autozitje meenemen. Bovendien heb je slechts beperkte ruimte tot je beschikking, dus dan is een draagdoek helemaal ideaal; die neemt nauwelijks plek in! Je kunt je baby in de auto in het zitje laten zitten, en zodra je uitstapt in de draagdoek doen. En als je naast je draagdoek ook een goede, ergonomische draagzak aanschaft, dan is het prima te doen om je baby de hele dag bij je te dragen!

Offerte weekendje weg met kinderen? Klik hier